Meta System
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

META SYSTEM

metasystem

Tvrtka autoAGENT d.o.o. Mostar ovlašteni je distributer proizvoda tvrtke META SYSTEM. Meta System vodeći je svjetski proizvođač alarmnih uređaja za automobile i drži 70% svjetskog tržišta auto alarma. Meta System alarmni uređaji uvjetovani su kao obavezna oprema na automobilima u vodećim europskim osiguravajućim društvima jer zadovoljavaju standarde kvalitete auto alarmnih uređaja Europske unije i svjetskih osiguravajućih društava (ISO 9001:2000). Tvrtka Meta System jedina u svijetu proizvodi imobilizatore sa dvostrukom blokadom motora i elektronskim ključem sa rotirajućim kodom (sa 72 biliona promjenjivih kodova na daljinskom upravljaču alarma i elektronskom ključu imobilizatora). Tvrtka Meta System certificirana je za rad sa vodećim svjetskim auto kućama: Volkswagen, Daimler-Crysler (Mercedes) i Opel, a proizvodi i namjenske alarme za automobile marke: Volkswagen, Audi, Seat, Škoda i Opel. Meta alarm nije običan alarm poput ostalih tvorničkih alarma, već posjeduje različite module i sisteme ugradnje.

- Zaliven elektronski krug alarma onemogućava pokušaje onesposobljavanja
- Vodonepropusna sirena izdržava visoke temperature i vlagu
- Sirene sa vlastitim napajanjem
- Mala potrošnja struje za alarm spriječava pražnjenje akumulatora
- Modularni model alarma sa elektronikom unutar vozila, zaštićenom od vode, kemikalija, promjene temperature i najvažnije – KRAĐE!
- Novi model modularnog alarma sa CAN BUS spajanjem za VW koncern (aktivira se originalnim daljinskim upravljačem) sa zaštitom prostora i piezo sirenom sa vlastitim napajanjem!

Pored prodaje i ugradnje alarmnih sustava, kod nas možete pronaći i ostale proizvode tvrtke Meta System poput uređaja za centralno i daljinsko zaključavanje, parkirnih senzora, handsfree bluetooth uređaja i sl.

Više detalja o Meta System uređajima možete pronaći na adresi:
www.metasystem.it

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 4 gostiju i nema članova online

PARTNERI