Autodijelovi
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

AUTODIJELOVI - Prodaja rezervnih dijelova


autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera. Imamo široku ponudu zamjenskih i OEM artikala i autodijelova za sve najpopularnije marke vozila. U slučaju da se radi o rezervnom dijelu koji se rjeđe mijenja ili se radi o nekom rezervnom dijelu koji je specifičan pa ga nema na skladištu, naše osoblje Vam stoji na raspolaganju za narudžbu i nabavku istog u što kraćem roku.

Kod nas možete naći pronaći autodijelove iz područja mehanike, karoserijskih dijelova i limarije, elektrike, elektonike, dijelova za klimu, opremu za zaštitu vozila, gume i felge, te ulja i maziva renomiranih svjetskih proizvođača.


U prodajnom salonu tvrtke autoAGENT d.o.o. Mostar možete pronaći autodijelove iz sljedećih prodajnih programa:

- Motorni program
Nudimo Vam široku paletu potrošnih dijelova za motor vašeg vozila. Imamo razno remenje prijenosa, vodene pumpe, napinjače i prateće ležajeve, svjećice, grijače itd.

- Ovjes
Nudimo Vam amortizere, kugle, krajnike,vilice, spone, ležajeve, ramena, selene, mažetne, letve volana, zaštitne gume i ležajeve amortizera.

- Pogon
Nudimo vam kvačila, lamele, poluosovine, homokinetičke zglobove itd.

- Elektrika i elektronika
Nudimo Vam široku paletu akumulatora, svjećica, grijača, kablova za svjećice, bobina, MAP i MAF
senzora, alternatora, lambda sondi, pumpi za goriva i injektora, motora brisača, indikatora, senzora, prekidača  itd.

- Karoserija
Nudiomo Vam širok spektar dijelova za karoseriju i limariju, ispušne sustave, farove, električne podizače stakala, retrovizore i ogledala, podizače stakala, kopče, spojlere, branike, folije za zatamnjenje stakala, PVC dijelove karoserije kao i felge i naplatke renomiranih svjetskih proizvođača.

- Kočnice
Nudimo vam kočione sustave i pribor za sva vozila renomiranih svjetskih proizvođača.

- Auto klima
Nudimo vam sve što vam treba za održavanje auto klima: kondenzatore, sušače, filtere, sredstav za dezinfekciju, itd.

- Sve za servis
Za kvalitetan redoviti servis vozila autoAGENT d.o.o. Mostar Vam nudi filtere, motorna ulja, metlice brisača, pogonsko remenje, kočnice, crijeva za gorivo i ostale dijelove za redovito servisiranje Vašeg vozila.


Osim originalnih rezervnih dijelova u skladištu držimo i provjerene (po našem iskustvu) zamjenske rezervne dijelove. Naši dobavljači zamjenskih dijelova isporučuju isključivo homologirane proizvode. Svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika proizvoda prema originalu, ISO certifikate i zadovoljavaju sve ostale norme koje su važeće u EU.


Za svaki ugrađeni rezervni dio bez obzira dali je on originalni ili zamjenski dajemo garanciju od najmanje jedne godine. Svaki originalni dio (pa čak i najmanje sitince) navedenih tipova vozila možemo naručiti i dobiti u razumnom roku ukoliko ga nemamo na svome skladištu.


Naš tim stoji vam na raspolaganju Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja!

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 3 gostiju i nema članova online

PARTNERI