Servis i dezinfeckcija klime
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

SERVIS DOPUNA I DEZINFEKCIJA KLIME


autoAGENT d.o.o. Mostar nudi Vam profesionalni tretman čišćenja sustava auto klime. Uživajte udišući apsloutno ČIST i SVJEŽ zrak zahvaljujući profesionalnom ultrazvučnom tretmanu dezinfekcije klima sistema. Profesionalnim uređajem čistimo i osviježavamo zračne kanale i unutrašnjost kabine.Tretman je potpuno siguran sa dugoročnim djelovanjem koji trenutno čisti,dezinficira i spriječava kontaminaciju klima uređaja na duži vremenski period.

Pored ćišćenja i dezinfekcija, nudimo Vam i usluge dopune i servisa automobilskih klima.
U toku jedne godine, iz sustava za hlađenje ispari oko 10-15 grama rashladnog sredstva. Za efikasan rad, preporučuje se redovan servis svake godine. U sklopu redovnog održavanja vrši se reciklaža freona i ulja. Tom prilikom se ubacuje određena količinu novog freona i ulja prema specifikaciji proizvođača vozila. U autoAGENT servisnoj radionici možete izvršiti dijagnostiku koncentracije freona i ulja u kompresoru te ako postoji potreba dopuniti klima uređaj. Dopuna i zamjena se vrši profesionalnim automatskim uređajem.

Preporučamo također zamjeniti i filter ventilacije kako bi učinak uz dopunu i čišćenje sustava bio komlpletan.

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 4 gostiju i nema članova online

PARTNERI