Autoservis
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

AUTOSERVIS


Tvrtka autoAGENT d.o.o. Mostar od samog početka gradi svoj ugled na povjerenju, te visokoj stručnosti i pedantnosti u radu, jer je samo to pravi put da klijenti budu zadovoljni i sigurni u nivo pružene usluge. Osoblje servisa se redovito educira u svrhu stjecanja novih znanja i vještina koja su neophodna za stručno i kvalitetno obavljanje najsloženijih poslova u autoservisnoj djelatnosti.Autoservis ima sve potrebne certifikate i državna odobrenja za servisiranje i održavanje vozila, kao i za ugradnju sigurnosnih sustava za zaštitu vozila.


U našem autoservisu nudimo vam usluge:

- generalnog popravka benzinskih i dizel motora
- servisiranja i popravljanja mjenjača
- servisiranja i popravljanja kočionih sustava
- servisiranja i popravljanja upravljačkog mehanizma
- popravke i održavanja ovjesa i podvozja
- servisiranja i popravljanja električnih agregata
- popravke i zamjene električnih instalacija
- ugradnje i popravke sustava daljinskog centralnog zaključavanja
- servisiranja klima uređaja
- dijagnostike i kompjutorske dijagnostike
- popravke elektronskih sustava ubrizgavanja
- popravke sustava paljenja
- popravke sustava hlađenja
- ugradnje i servisiranja plinskih sustava
- obnove farova
- kontrole i zamjene amortizera
- punjenja i dezinfekcije klime
- montaže i balansiranja guma
- popravke ili izmjene auspuha
- čišćenja rezervoara za gorivo
- popravke i zamjene dijelova prednjeg i stražnjeg ovjesa
- redovitog servisiranja, izmjene remenja, ulja, filtera i ostalog potrošnog materijala
- pripreme vozila za tehnički pregled
- pregledavanja vozila prije kupnje i
- svih ostalih potrebnih poslova da bi se vozilo dovelo u ispravno stanje


U suradnji sa našim provjerenim kooperantima nudimo autolimarske i autolakirerske usluge, kao i usluge poliranja i kemijskog čišćenja vozila.


Zbog vlastitog skladišta naša usluga u servisu je brza i bez nepotrebnog čekanja na nabavu rezervnog dijela. U prodajnom salonu posjedujemo sav servisni materijal za sve popularnije marke vozila, te one specifične rezervne dijelove koji se prema našem iskustvu češće kvare. Osim originalnih rezervnih dijelova u skladištu držimo i provjerene (po našem iskustvu) zamjenske rezervne dijelove. Za svaki ugrađeni rezervni dio bez obzira dali je on originalni ili zamjenski dajemo garanciju od najmanje jedne godine. Svaki originalni dio (pa čak i najmanje sitince) navedenih marki vozila možemo naručiti i dobiti u razumnom roku ukoliko ga nemamo na svome skladištu.


Autodijagnostika
je postala sastavni dio u održavanju vozila. Gotovo svako vozilo danas ima ugrađen neki elektronski sustav koji omogućava kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Prilikom nastanka kvara elektronski sustav pamti informaciju kao grešku (pri tome se obično pali kontrola na instrument tabli).


U našem servisu opremljeni smo svim potrebnim instrumentima i uređajima za dijagnosticiranje i otklanjanje kvarova na vozilima. Povezivanjem vašeg automobila na dijagnostički uređaj, naš serviser će imati točnu informaciju o kvaru. Dijagnostički uređaj omogućava čitanje memorijskih grešaka i osnovna podešavanja na sustavima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument  tablama, klima uređajima, automatskim mjenjačima, ABS sistemu, zračnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima. Omogućene su i druge funkcije kao što su prilagođavanje novo ugrađenih dijelova na Vaše vozilo, te skidanje servisnih intervala za sva  vozila koja posjeduju tu servisnu mogućnost.


Svake godine nadopunjujemo program dijagnostičkih uređaja i proširujemo mogućnosti testiranja. Trenutno sa dijagnostičkim uređajima pokrivamo široku paletu marki vozila: VW, ŠKODA, MERCEDES, AUDI, SEAT, OPEL, CITROEN, PEUGEOT, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA i druge.


Kod nas dobivate potpuno profesionalnu uslugu uz povoljne cijene rada i dijelova. Ugrađujemo originalne ali i zamjenske rezervne dijelove, a svaki zahvat na Vašem vozilu obavlja se u dogovoru s Vama. Vlasnika vozila najprije informiramo o kvaru, cijeni neispravnih dijelova koje je potrebno zamijeniti i cijeni usluge, te popravak vršimo tek nakon Vašeg pristanka.


U sklopu promotivne akcije preventivnog očuvanja ispravnosti vozila, svim posjetiteljima našeg servisa nudimo besplatnu autodijagnostiku i pregled motora i podvozja.


Nudimo i posebne pogodnosti za tvrtke koje žele rješenje za održavanje kompletnog voznog parka.


Naša misija je pružanje profesionalne usluge vrhunskog nivoa i prihvatljive cijene, uz garanciju kvalitete. Obratite nam se s povjerenjem!

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 3 gostiju i nema članova online

PARTNERI