Defend Lock
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

DEFEND LOCK

defendlock

Tvrtka autoAGENT d.o.o. Mostar ovlašteni je distributer proizvoda tvrtke DEFEND. Defend Lock uređaji koji mehanički blokiraju mjenjač ili volan vozila predstavljaju vrhunsku zaštitu za Vaše vozilo. Defend Lock se ne može na licu mjesta razvaliti niti jednim poznatim provalničkim alatom ili tehnikom. To je moguće samo u radionici fleks–mašinom uz puno muke, vremena i buke. Defend lock uređaji izrađeni su iz tvrdo kaljenog kromiranog čelika i posjeduju niz certifikata koji potvrđuju njihov kvalitet, a svaki Defend Lock uređaj posjeduje jedinstveni cilindar brave što znači da je maksimalno siguran i pouzdan u upotrebi pa je zasluženo vodeći u svojoj klasi.


Kod nas možete pronaći široki asortiman modela Defend Lock uređaja prilagođenih različitim tipovima vozila.
Od proizvoda tvrtke defend izdvajamo:

- Defend Lock
- Defend Hook
- Defend Light
- Defend Matic
- Defend Motor
- Defend ST Lock

- Defend Wheel


Više detalja o Defend Lock uređajima možete pronaći na adresi:

www.defend.eu

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 3 gostiju i nema članova online

PARTNERI