Naslovnica
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

Dobrodošli na web prezentaciju tvrtke autoAGENT d.o.o.


Tvrtka autoAGENT d.o.o. Mostar od svoga osnutka 2005. godine nudi kompletnu uslugu za popravak i održavanje Vašeg vozila. U našoj servisnoj radionici vršimo popravke osobnih, dostavnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera. Pored servisiranja, naše poduzeće bavi se ugradnjom mehaničkih i elektroničkih sustava za zaštitu vozila, kao i ugradnjom dodatne opreme poput senzora za parkiranje, sustava centralnog i daljinskog zaključavanja, handsfree uređaja ili uređaja za gps-tracking vozila. Posjedujemo i prodajni salon u kojemu nudimo širok spektar originalnih i zamjenskih dijelova za sve najpopularnije marke vozila.

Naš stručni tim djelatnika redovno prati sve novitete iz svijeta autoindustrije kako bi smo Vam bili u mogućnosti pružiti samo najkvalitetniju uslugu. Naš kvalitetan rad nisu prepoznali samo naši klijenti, već i neke od vodećih svjetski tvrtki koje su sa nama sklopile ugovore o partnerstvu. Želimo posebno istaknuti partnerstva sa tvrtkama Meta System, Defend Lock i Bear Lock, čiji smo distributeri za područje Bosne i Hercegovine.

Više o našoj tvrtki možete pronaći na ovim web stranicama, a ukoliko imate dodatnih pitanja možete navratiti u naš prodajni salon i servisnu radionicu, ili nas  kontaktirati  preko maila ili telefona!

Zahvaljumo se na Vašoj posjeti!

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 8 gostiju i nema članova online

PARTNERI