Partneri
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

NAŠI PARTNERI


Od osnutka poslovna strategija tvrtka autoAGENT d.o.o. Mostar bila je odabiranje kvalitetnih marki proizvoda uz optimalan odnos kvalitete i cijene. Danas smo distributeri najrenomiranijih svjetskih proizvođača dijelova i opreme za servisiranje i održavanje vozila.


Kvalitetnu dugogodišnju suradnju s renomiranim svjetskim tvrtkama iz područja automobilske industrije prepoznali su i vodeći ljudi iz segmenta koji se bavi zaštitom vozila, te su nam iskazali povjerenje dodijelivši nam mogućnost distribucije i stručne ugradnje njihovih proizvoda.  Među njima istaknuli bi smo partnerstva sa tvrtkama Defend Lock, Bear Lock i Meta Systems.


defendlockbearlockmetasystem

Na naše najveće zadovoljstvo, kvalitetan i odgovoran rad naših djelatnika prepoznaju i naši klijenti, kako vlasnici osobnih vozila tako i velike tvrtke čije vozne parkove održavamo i servisiramo upravo mi. Na sve Vas mi gledamo kao na naše partnere sa kojima želimo graditi kvalitetan odnos zasnovan na obostranom zadovoljstvu. Stoga nam se i Vi obratite s povjerenjem!

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 2 gostiju i nema članova online

PARTNERI