Zaštita vozila
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

ZAŠTITA VOZILA


Svakih 20 sekundi u europi se ukrade jedno motorno vozilo, pokazuje statistika koje ujedno ne pokazuje znake opadanja broja krađa. Skoro 2700 vozila bude ukradeno svaki dan u Europi, a 60% ovih krađa ne bude rasvijetljeno. Kod nas je stanje još alarmantnije. Prema raspoloživim informacijama od nadležnih policijskih tijela, u BiH je prošle godine ukradeno gotovo 3000 vozila, a iz statistike je jasno vidljivo da gotovo 90% otuđenih automobila osim tvorničke zaštite nije imalo nikakav naknadno ugrađen sustav za zaštitu od krađe.  Moramo također uzeti u obzir i to da se radi o statistici MUP-a i da postoji još velik broj vozila za koje su vlasnici nakon krađe platili za povrat vozila (i to u pravilu iznos od nekoliko tisuća eura!) a da pri tom krađu nisu ni prijavili policiji, sretni jer su uopće dobili vozilo natrag.


Zašto su pojedina vozila laka meta za kradljivce?
Razlozi su poprilično očigledni: ljudi gledaju da uštede na krivim stvarima ili nisu dovoljno informirani o krađama automobila. 
Veliki broj vozila je nezaštićen upravo zbog krivog uvjerenja da se vozila kradu nekome drugome, da je vozilo zaštićeno jer posjeduje tvorničku zaštitu i kodiran ključ, da će netko od ukućana ili susjeda primjetiti i spriječiti pokušaj krađe, i slično.


Da bi ste svoje vozilo adekvatno zaštitili važno je odabrati pravilan sustav zaštite, ili još bolje - nekoliko njih. Pravi ovlašteni instalater će Vas savjetovati prilikom odabira sustava ovisno o tipu Vašeg vozila te naravno količini novca koju ste spremni izdvojiti (premda na zaštiti vozila ne treba štedjeti, nije uvijek ni nužno ugraditi najskuplji sustav!). Vrlo je važno da prilikom odabira uređaja za zaštitu od krađe ne odete na ugradnju kod nekog neovlaštenog, nestručnog ili priučenog instalatera kojemu je to usputni posao  i to iz razloga da uštedite neke sitne novce. Isto se odnosi i na kopije i manje kvalitetne uređaje. Iskustvo govori da su takve ugradnje uvijek i NAJSKUPLJE. Oštećenja na vozilima, kvar centralnog procesora, ogrebotine, nefunkcioniranje uređaja, lažni alarmi, samo su neke od posljedica loših ugradnji i nekvalitetnih uređaja. Kod ovlaštenog instalatera naići ćete na profesionalno istrenirano i osposobljeno osoblje koje će Vas kvalitetno savjetovati i ugraditi Vam kvalitetan uređaj uz garanciju na opremu i rad.


Postoji nekoliko vrsta zaštitnih uređaja:

- Mehanička zaštita - sustav blokade mjenjača ili volana
- Elektronska zaštita - auto alarmi


Mehanički sisteme zaštite ovisno o modelu i proizvođaču blokiraju ručice mjenjača, volan, pedale za upravljanje, kvačilo, kočnicu i sl. Ovakav vid zaštite predstavlja nepremostivu prepreku koja će odbiti od pokušaja krađe tako osiguranog vozila i usmjeriti ga na slijedeće vozilo koje na sebi nema ugrađenu zaštitu. U kombinaciji sa elektronskom zaštitom pružaju visok stupanj sigurnosti. U našoj ponudi možete pronaći širok spektar proizvoda za mehaničku zaštitu vozila, vodećih svjetskih proizvođača 
Defend Lock  i  Bear Lock .


Kod auto alarma vrlo je bitno o kojem tipu alarma se radi. Alarmi posljednje generacije s rotirajućim kodovima, modularnog sustava i sofisticirane tehnologije, s dojavom na LCD daljinskog upravljača ili mobitela, apsolutno su najefikasniji način zaštite od krađe, a ujedno i pružaju neke vrlo praktične (i donedavno nezamislive) pogodnosti kao što su daljinsko paljenje vozila (preko daljinskog upravljača ili preko mobitela), satelitsko pozicioniranje vozila, satelitsko praćenje vozila (preko Interneta). U našoj ponudi možete pronaći Meta System  automobilske alarme za sve vrste vozila. Meta System godinama predstavlja vodeći način zaštite vozila sa visoko-inovativnim proizvodima što potvrđuje i brojka od 70% svjetskog tržišta automobilskih alarma. Meta System proizvodi su prepoznati u industriji kao najjednostavniji za ugradnju i podršku. Ujedno, proizvođači vozila su osigurali mogućnost prilagođavanja Meta System proizvoda originalnoj opremi vozila. Meta System alarmi omogućavaju kompletnu zaštitu! Pitate se što znači kompletna zaštita?

Kompletna zaštita podrazumijeva:
- Zaštitu unutrašnjeg prostora vozila
- Zaštitu vrata, haube i gepeka
- Blokadu motora
- Nezavisno napajanje u slučaju presijecanja kablova
- Ultrazvučni senzor
- Visoko sigurnosni daljinski upravljač
- Promjenjivi kod, anitgrabber, antiscanner
- Zaštitni kod za gašenje alarma u slučaju gubitka daljinskog upravljača


Naravno, najsigurniji ste uz kombinaciju mehaničke i elektroničke zaštite. Orijentirani na zaštitu Vaših vozila, mi znamo da Vam možemo ponuditi najbolja rješenja i opremu koja će Vam biti garancija pouzdanosti i sigurnosti. Obratite se našem stručnom osoblju u i rado ćemo Vam pomoći sa odabirom i instalacijom zaštite za Vaše vozilo.


Osim što dobivate sigurnost i zažtitu Vašeg vozila, prednost ugradnje dodatne zaštite je da vozila sa ovakvom zaštitom koštaju više od nezaštićenih vozila, te će se Vaše ulaganje povratiti u trenutku kada budete prodavali svoje vozilo kako bi ste ga zamijenili novijim. I upamtite, AUTOMOBILI SE NE KRADU NEKOM DRUGOM, stoga na zaštitu Vašeg vozila mislite na vrijeme!

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 2 gostiju i nema članova online

PARTNERI